Certifierade Servicevarv

Linjett samarbetar med ett antal varv för att möjliggöra enkelt båtägande även för dem som inte befinner sig i närheten av Linjettvarvet. Linjett-certifierade servicepartners är varv som vi är trygga med har samma värderingar angående kvalitet, noggrannhet och kunskap som oss.  

 

Vi har en konstant och kontinuerlig dialog med samtliga servicepartners. Detta gör att du som Linjettägare kan känna dig trygg i att vända dig till dem med service-, reparations och underhållsärenden. Du som köper en ny Linjett är också garanterad vinterförvaringsplats hos våra servicepartners om du skulle önska.    

Tyskland

Yachtwerft Klemens

Yachtwerft Klemens är ett komplett fullservicevarv och kan bistå med många av de tjänster och servicearbeten som vi tillhandahåller på Linjettvarvet. Därtill har man 240 hamnplatser, servicehall och över 7000 kvadratmeter inomhusyta för vinterförvaring.

Varvet är beläget i den tyska badorten Grossenbrode, norr om Neustadt. Läget i sydvästra Östersjön är strategiskt, nära så väl seglingsmetropolen Kiel, storstaden Lübeck och danska Rødby.

Varvet har idag 20 anställda, inklusive en marinelektriker och mekaniker specialiserade på motorservice och reparation. I direkt anslutning till varvet finns även ett segelmakeri som kan utföra reparationsarbeten om något skulle hända med segelgarderoben under semestern.

Klemens Logo

Svenska västkusten

Vindö Marin

Vindö Marin, som ligger på Vindön på norra Orust, är ett komplett fullservicevarv med kapacitet att ta emot båtar upp till 65 fot. Varvet har en stor servicehall och fullutrustad verkstad, en kran med 40 tons lyftkapacitet och en 27 meter hög mastkran. Därtill har Vindö Marin 14 500 kvm vinterförvaringsyta, varav 12 000 kvm är inomhus.

I den skyddade och lättillgängliga hamnen finns 25 sommarplatser dedikerade till kunder, där de som väljer att vinterförvara sin båt på anläggningen har prioritet.

Varvet har idag 22 anställda, inklusive marinelektriker och motorservicemekaniker. De har också ett eget segelloft med segelmakare som kan hjälpa till med reparationsarbeten och segelservice.

Vindö Marin

Leverantörer & Partners

UK Syversen

Raymarine

Andersen Winches

Seldén

B&G

Sleipner

Volvo Penta

Yanmar

Lewmar

Pauger Carbon Composites

Oceanvolt

Flexofold

Diab

Jefa Steering

Liros

International

Victron Energy

Flexiteek

Fusion

Pantaenius

Fixafell