cta image

Jobba hos oss

Vi söker nya medarbetare med jämna mellanrum och om du skulla passa in hos oss, tveka inte på att höra av dig! Nedan kan du se vilka tjänster vi söker för just nu. Hos Linjett värderar vi en känsla för kvalitet, service och sätter alltid båtägaren i fokus. Om du är intresserad så skicka ditt CV med ett personligt brev till Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se.

Linjett segelbåtar söker seglingsintresserad riggare

Vi på Rosättra Båtvarv skall ytterligare stärka vårt arbete och kunderbjudande inom riggning, segel och däcksutrustning till våra båtägare. Det starka teamet med drygt 30 medarbetare på Rosättra erbjuder dagligen segelbåtsägare kompetens och service för ett bättre och bekymmerslöst båtägande. Vi producerar och servar Linjettsegelbåtar.

 

Är du metodisk, strukturerad och noggrann? Har du ett öga för teknikens detaljer? Vill du ta egna initiativ och driva dem till leverans med bra planering och utförande? Gillar du att vara kundfokuserad och leverera med hög kvalitet?

 

Svarar du ja på ovanstående frågor och har samtidigt ett brinnande segelbåtsintresse med avancerade kunskaper om rigg, segel och däcksutrustning så är du rätt person för att ansöka om denna möjlighet.

 

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Vi värdesätter högt dina personliga egenskaper, så skriv ett personligt brev och bifoga ditt CV i ett mail till Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se. Tjänsten kan tillsättas under processens gång så vänta inte med din ansökan.

 

Rosättra Båtvarv AB
Vi är ett modernt båtvarv med 130-åriga traditioner och ca 30 anställda utanför Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med modernt traditionella metoder och tar även hand om dessa på vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjetter är bra och vi behöver stärka oss för framtiden. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

 

 Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se, tel: 0176 766 64

Möbel- Finsnickare eller Lackerare!

Vi behöver stärka upp med flera kvalificerade hantverkare för att möte efterfrågan på våra Linjettsegelbåtar och servicetjänsterna.

 

Fin – Möbelsnickare eller Lackerare

 

Erfarenhet eller utbildning inom finsnickeri eller lackering är ett krav. Tjänsten innefattar produktion och ytbehandling av inredningar i segelbåtar. Du är en noggrann person med god samarbetsförmåga som gillar ordning och struktur på ditt arbete. Du ska ha erfarenhet och intresse för snickeriarbete eller ytbehandling. Du skall kunna hantera ett stort eget ansvar och arbetet kommer att vara mycket varierande och utvecklande under året. Är du en snickare som gillar båtar så ger rollen stora möjligheter att utvecklas.

 

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Rosättra Båtvarv AB
Vi är ett modernt båtvarv med 125 åriga traditioner och ca 30 anställda utanför Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med traditionella metoder och tar även hand om dessa på vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjetter är bra och vi behöver stärka oss för framtiden. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

 

Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se, tel: 0176 766 64