cta image

Jobba hos oss

 

 

Rosättra Båtvarv söker Möbel- Finsnickare eller Lackerare!

 

Vi behöver stärka upp med flera kvalificerade hantverkare för att möte efterfrågan på våra Linjettsegelbåtar och servicetjänsterna.

 

Fin – Möbelsnickare eller Lackerare

 

Erfarenhet eller utbildning inom finsnickeri eller lackering är ett krav. Tjänsten innefattar produktion och ytbehandling av inredningar i segelbåtar. Du är en noggrann person med god samarbetsförmåga som gillar ordning och struktur på ditt arbete. Du ska ha erfarenhet och intresse för snickeriarbete eller ytbehandling. Du skall kunna hantera ett stort eget ansvar och arbetet kommer att vara mycket varierande och utvecklande under året. Är du en snickare som gillar båtar så ger rollen stora möjligheter att utvecklas.

 

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Rosättra Båtvarv AB
Vi är ett modernt båtvarv med 125 åriga traditioner och ca 30 anställda utanför Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med traditionella metoder och tar även hand om dessa på vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjetter är bra och vi behöver stärka oss för framtiden. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

 

Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se, tel: 0176 766 64