cta image

Jobba hos oss

Vi söker nya medarbetare med jämna mellanrum och om du skulla passa in hos oss, tveka inte på att höra av dig! Nedan kan du se vilka tjänster vi söker för just nu. Hos Linjett värderar vi en känsla för kvalitet, service och sätter alltid båtägaren i fokus. Om du är intresserad så skicka ditt CV med ett personligt brev till Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se.

Linjett segelbåtar söker Möbel- eller Finsnickare

Rosättra Båtvarv söker Möbel- Finsnickare

 

Vi behöver stärka upp med flera hantverkare för att möte efterfrågan på våra Linjettsegelbåtar och servicetjänsterna.

 

Möbelsnickare/Finsnickare

 

Tjänsten innefattar produktion och installation av inredningar i segelbåtar. Du är en noggrann person med god samarbetsförmåga som gillar ordning och struktur på ditt arbete. Du ska ha ett starkt intresse för snickeriarbete och gärna båtar. Du skall kunna hantera ett stort eget ansvar och arbetet kommer att vara mycket varierande och utvecklande under året. Är du en noggrann, och självgående person så ger rollen stora möjligheter att utvecklas. Utbildning och erfarenhet utav snickeri är ett krav!

 

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Vi värdesätter högt dina personliga egenskaper, så skriv ett personligt brev och bifoga ditt CV i ett mail till Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se. Tjänsten kan tillsättas under processens gång så vänta inte med din ansökan.

 

Rosättra Båtvarv AB
Vi är ett modernt båtvarv med 130-åriga traditioner och ca 30 anställda utanför Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med modernt traditionella metoder och tar även hand om dessa på vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjetter är bra och vi behöver stärka oss för framtiden. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

 

 Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se, tel: 0176 766 64