cta image

Jobba hos oss

Vi söker nya medarbetare med jämna mellanrum och om du skulle passa in hos oss, tveka inte på att höra av dig! Nedan kan du se vilka tjänster vi söker för just nu. Hos Linjett värderar vi en känsla för kvalitet, service och sätter alltid båtägaren i fokus. Om du är intresserad så skicka ditt CV med ett personligt brev till Daniel Gustafsson, daniel@linjett.se.

Ekonomiansvarig

Du kommer att arbeta brett med ekonomiuppgifter, löner och mera administrativa arbetsmoment. Du skall ha erfarenhet av och kunna hantera kund- och leverantörsreskontra, löner och personaladministration, bokföring och bistå i bokslutsarbete. Har du däröver en kunskap och intresse i kalkyl och budgetarbete så är det positivt. Som kompletterande sysslor kan nämnas kundbemötanden på kontoret och via telefonväxel samt butik och pakethantering. Dagarna fylls av samtal om verksamheten och vårt gemensamma intresse med kunderna kring segelbåtar.

 

Som person behöver du vara kundorienterad och stresstålig kombinerat med ett systematiskt arbetssätt där du har tålamod med flexibilitet.

 

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Om Rosättra
Vi är ett modernt båtvarv med 135-åriga traditioner och 35 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med traditionella metoder och tar även hand om dessa under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster ökar kontinuerligt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service.

 

Skicka din ansökan till daniel@linjett.se, Intervjuer sker löpande.